Eetcafé De Salamander

Bij eetcafé De Salamander weten wij het beste wat écht genieten is.

Met goede producten en zeer vakkundige chefkoks bereiden wij voor u de meest heerlijke gerechten. Of u nu een klein hapje wilt, of een heerlijke schotel, onze keukenbridgade staat voor u klaar. Van een tosti, een heerlijke salade tot aan een malse biefstuk, er is echt voor ieder wat wils.

Bekijk zowel onze kleine dagkaart als onze uitgebreide menukaart, om te zien of er wat voor u bij staat. Maar vergeet ook niet om een blik te werpen op ons maandmenu.

Voor de liefhebbers, hebben wij een uitgebreide bierkaart, met altijd wel 3 speciale bieren op de tap.Bieren uit alle windstreken zijn bij ons te verkrijgen, dus dat wordt genieten met een grote G!

Bar & Terras

Aan ons sfeervolle café grenst een heerlijk zonnig terras. Bij de eerste zonnestralen, staan bij Café De Salamander de tafels en stoelen buiten al opgesteld. U bent van harte welkom om te komen genieten van een hapje en drankje in de zon.

Feestzaal verhuur

Café De Salamander biedt u meerdere mogelijkheden om ruimtes te huren voor feesten en partijen. Bij ons café hebben wij een aangrenzende ruimte, die geschikt is voor groepen tot 80 personen.

In overleg is er de mogelijkheid om beide ruimtes te gebruiken, dan kunt u met zeker 300 gasten een onvergetelijk feest geven.

Ons vakkundig personeel weet precies hoe ze u en uw gasten op deze speciale dag van dienst kunnen zijn. Daarnaast maken onze chef-koks de meest heerlijke hapjes, buffetten of diners voor het hele gezelschap.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, voor uw speciale feest? Neem dan contact met ons op.

We denken graag met u mee om uw feest of receptie zo bijzonder mogelijk te maken.

    Informatie?

Wij staan voor u klaar om van uw feest een onvergetelijke dag te maken.

Wilt u meer meer informatie neem dan voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!